Diploma getekend: een nieuw doel voor ogen…

IMG_7452kkIn een vorig blogbericht ‘Ik voel me geslaagd’ heb ik al over al die bloed, zweet en tranen verteld, die ik heb moeten doorgaan om te slagen voor mijn vwo-diploma, dus daar ga ik het nu niet meer over hebben. Maar ik wilde wél even kwijt dat ik vandaag dan eindelijk mijn diploma heb mogen ondertekenen en nu dus ook écht in handen heb! Én wat voelt dat toch goed, ja ik kan nu wel zeggen dat ik trots ben op mezelf (dat mag af en toe toch wel)! 🙂

Ik besef nu echt dat ik een doel in mijn leven heb bereikt, namelijk: een havo of vwo-diploma behalen. Nou, die is in the pocket hoor! Nu kan het studeren gaan beginnen… en kan ik mij focussen op mijn volgende levensdoel: een hbo-diploma behalen. Maar eerst nog even afwachten op de lotingsuitslag en genieten van mijn vakantie en ondertussen lekker dromen…

Xx

IMG_7443

6 gedachtes over “Diploma getekend: een nieuw doel voor ogen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s