De Lach van Vrijdag: “ook namens de nabestaanden”

“De voorzitter van de muziekvereniging was altijd ongelofelijk zenuwachting als de jaarlijkse uitvoering dáár was. Een spreker was hij niet, maar er werd van hem verwacht, want dat is nu eenmaal de taak van de voorzitter was de algemene consensus, dat hij toch een praatje zou houden. Nu wilde de hele situatie dan de jonge vrouw van een van de leden van de muziekvereniging net was overleden. Iedereen was, in het dorp waar ik woonde, zich hiervan bewust. Zenuwachtig kwam de voorzitter naar voren en opende de avond met de volgende woorden: ‘ Ik heet u, als voorzitter, van harte welkom, ook namens alle nabestaanden’. Het koude zweet brak hem uit, maar tot opluchting barstte de verse weduwnaar uit in een bulderende lachbui , met het hele aanwezige dorp in zijn kielzog. De arme voorzitter werd niets kwalijk genomen; het was een fijne kerel die geen vlieg zou kwaad doen.”

lach vrijdaghahahhahahha

Deze situatie was ingezonden door een van mijn lezers. Ben jij getuigen geweest van een ongemakkelijke situatie, blunder of gênant moment of heb jij zelf iets ‘doms’ gedaan? Stuur dit dan naar Deeserveit@gmail.com en misschien maak jij dan volgende week wel iemands dag goed door jouw situatie! (Ik vermeld geen namen, dus het is geheel anoniem)

~Deeserve it

Een gedachte over “De Lach van Vrijdag: “ook namens de nabestaanden”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s