De Lach van Vrijdag: “een deur te ver”

Er wordt aan de deur gebeld, dus ik doe open. Er staat een bezorger met een pakket in zijn handen: “Ik heb een pakket voor u”, zegt hij. Gek, denk ik bij mezelf. Volgens mij heb ik niks besteld… “Is dit echt voor dit adres?”, vraag ik terwijl ik het etiket opzoek. Ik zie dat hij het ook nog even controleert. “Oh, nee. Ik zie dat ik een deur te ver ben. Mijn excuses,” zegt de bezorger. “Kan gebeuren,” antwoord ik en zeg hem gedag. Nadat ik de deur sluit moest ik stiekem even lachen, wat een mafkees. Een paar minuten later gaat echter weer de deurbel. Ik doe open en zie dezelfde bezorger met hetzelfde pakket in zijn handen staan. Ik schiet in de lach terwijl hij mij een beetje nerveus aankijkt. “Je buren zijn niet thuis… Kan ik het pakket toch hier afgeven?”, vraagt hij tenslotte. Ik heb het pakket dan toch maar aangenomen en gelukkig kon hij er uiteindelijk zelf ook hard om lachen.

lach vrijdaghahahhahahha

Ben jij getuigen geweest van een ongemakkelijke situatie, blunder of gênant moment of heb jij zelf iets ‘doms’ gedaan? Stuur dit dan naar Deeserveit@gmail.com en misschien maak jij dan volgende week wel iemands dag goed door jouw situatie! (Ik vermeld geen namen, dus het is geheel anoniem)

~Deeserve it

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s