iDee: ‘door tegenslag een succesvolle emotionele auditie’

De X-Factor audities zijn dit jaar in het Verenigd Koninkrijk weer van start gegaan. Mijn oog viel deze week op een erg inspirerend en emotioneel auditie-fimpje van de kandidaat Josh Daniels.

Josh Daniels besloot het nummer ‘Jealous’ van Labrinth te zingen. Hij neemt heel het publiek mee in zijn verhaal en zelfs bij de jury stromen er tranen over de wangen. Ja, ook bij Simon Cowell (jurylid met vaak de meeste kritiek), wat ik toch écht wel als een enorme prestatie zie.

Josh over de interpretatie van het gezongen nummer: “De songtekst laat blijken dat ik jaloers ben dat je gelukkig bent zonder mij. En ik zie dat op een manier dat hij gelukkig in de hemel is en dat hij verder is gegaan in een betere wereld en dat ik niet meer bij hem kan zijn.” Hij heeft het hier over zijn beste vriend, die hij twee jaar geleden verloren is op een leeftijd van 18 jaar.

Ik wil met deze auditie laten zien, dat je tegenslagen kan verwerken in je pad naar een doel in je leven. Gebruik je levenservaringen en misschien bereik je wel een enorm mooi resultaat waar je ten eerste erg trots op kunt zijn en ten tweede ook andere mensen mee kan inspireren of raken.

~Deeserve it

Een gedachte over “iDee: ‘door tegenslag een succesvolle emotionele auditie’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s