MusicMonDay – ‘We The Generation’

Wat is er nou nog heerlijker dan een nieuwe week te beginnen met een ontspannen nummer! Gister hoorde ik toch weer zo’n mooi nieuw nummer van Rudimental, dat ik meteen besloot om een nieuwe rubriek te maken: MusicMonDay.

Uiteraard draait deze rubriek een en al om muziek! Zoals velen van mijn lezers al wel weten, word ik wakker met muziek, sta ik op met muziek, douche ik met muziek, ontbijt ik met muziek, reis ik met muziek en ga zo maar door. Vandaar dat ik muziek erg graag meer in mijn blog wil betrekken. Voor de oplettende lezer heb ik nu inderdaad vier rubrieken per week: iDee, De Lach van Vrijdag, Ja toch, Niet dan! en nu ook nog MusicMonDay (Muziek(Mon=mijn in het frans)MijnDag of MuziekMaandag). Ik ben voorlopig nog niet van plan om met een van deze te stoppen.

Rudimental (Brits) scoorde al eerder een tophit in Nederland met onder andere ‘Feel The Love’ (2012), ‘Not Giving In’ (2012), ‘Waiting All Night’ (2013) en ‘Bloodstream’ (2015: waar het genre van Ed Sheeran ook een grote rol speelde). Vorige week is het nummer ‘We The Generation’ uitgekomen en ik was dan ook erg verheugd toen ik het nummer op Weekplay.nl zag staan.

Rudimental heeft het naar mijn mening weer waargemaakt. In dezelfde stijl, weer een geweldig ontspannen nummer waar je helemaal in kan zitten. Echter blijf ik ‘Feel The Love’ nog het mooiste vinden, maar dit zegt meer over hoe goed ‘Feel The Love’ is dan de kwaliteit van ‘We The Generation’. Ik durf dan ook al met zekerheid te zeggen dat ‘We The Generation’ over een paar weken in de hitlijsten zal staan en zal worden plat gedraaid door populaire radiostations! Ik kan er nu al uren achter elkaar naar luisteren. Heeeerlijk.

Aanstaande vrijdag komt het nieuwe album vernoemd naar de single ‘We The Generation’ van Rudimental uit! Dat is dus op 2 oktober (mijn verjaardag, mwhaha 🙂 )

~Deeserve it

PS: Toen ik begon met bloggen heb ik met mezelf afgesproken dat ik voor een eigen domeinnaam ga als ik de 100 volgers heb bereikt. Vandaag kan ik jullie meedelen dat ik ondertussen de 97 heb bereikt. Binnenkort zal ik dus inderdaad verdergaan met bloggen op een eigen domeinnaam. Meer informatie volgt nog 😉

Advertenties

3 gedachtes over “MusicMonDay – ‘We The Generation’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s