www.Deeserveit.com is een feit!

23 mei 2015 ben ik begonnen met bloggen. Ik maakte een deal met mezelf: bij de 100 volgers op WordPress ga ik verder met een eigen domeinnaam. Ondertussen is het vandaag 29 september 2015 en kan ik jullie vertellen dat ik de 100 volgers heb bereikt!

Omdat ik me altijd graag aan afspraken houd, deel ik bij deze mee dat Deeserveit.com een feit is! 🙂

Ik wil mijn lezers heel erg bedanken, want zonder jullie zou ik het nergens voor doen. Ook degene die (regelmatig) een blogbericht liken of reacties geven, bedankt! Ik hoop dat jullie mij blijven volgen en ik hoop dat ik jullie nog heel lang kan voorzien van nieuwe berichten, want ik ben er nog niet klaar mee!

Liefs Deborah (Dee)

~Deeserve it

11 gedachtes over “www.Deeserveit.com is een feit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s