MusicMonDay: ‘Met mijn ogen dicht…’

Een prachtige afspiegeling van de maatschappij die soms de ogen sluit voor iets dat overduidelijk afspeelt. Misschien heeft het hun aandacht dan niet meer, maar problemen worden zo niet opgelost. Iets kleins wordt iets groots en op een gegeven moment zullen zij dit zien terwijl hun ogen nog gesloten zijn.

Zonder dat je het in het begin door hebt worden de problemen die je aan het ontvluchten bent alsmaar groter. (on)Bewust denk je er toch de hele tijd aan, maar je kiest er ook bewust voor om niks met deze ‘roep om hulp’ te doen. Je ziet niet dat iedereen medeverantwoordelijk is of je wilt het niet zien. Je denkt dat als jij je ogen sluit, het jou niet zal ‘besmetten’.

Dit lied van Years & Years is een mooi nummer om de maatschappij bewust te maken dat je ‘samen sterker staat’. Maar het is ook gewoon een heerlijk gezongen nummer waarbij je je gedachten op gang kan laten komen op een vroege maandagochtend…

~Deeserve it

Advertenties

Een gedachte over “MusicMonDay: ‘Met mijn ogen dicht…’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s