Ja toch, niet dan!- Rotterdams bedrijf wint AD-koffietest 2015

media_xll_3358852

Ik word wakker en het eerste waar ik aan denk is hoe die fijngemalen koffiebonen zich met behulp van heet water, een schepje suiker en wat melk elke morgen weer over mijn tong richting mijn maag glijden. Daar krijg ik dan zo’n heerlijk gevoel van ontspanning bij. Op het moment dat ik de eerste slok neem, voel ik een warme damp in mijn gezicht en een verrukkelijke smaak in mijn mond.

Ik durf uit te spreken dat ik zeker niet de enige ben met een koffieverslaving. Het Algemeen Dagblad houdt al jaren de AD-koffietest. Deze week won de Man Met Bril Koffie uit –je voelt het al aankomen- Rotterdam.

Het motto van de winnaar is: “Koffie is passie, elke dag opnieuw”. Hiermee wil hij in de koffiewereld hét verschil maken. De jury was het unaniem eens. Het AD laat weten dat zij “zich in lovende bewoordingen uit over de zwarte koffie, cappuccino en espresso in termen als ‘een rijke schakering aan smaken’, ‘zijdezacht melkschuim’, ‘meer dan voortreffelijk’ en ‘hoog smaakgehalte’.

Meer over dit Rotterdamse koffiebedrijf haar werkwijze weten?
http://www.ad.nl/ad/nl/1038/Rotterdam/article/detail/4168002/2015/10/23/De-beste-koffie-haal-je-in-Rotterdam.dhtml (ook bron van foto: © AD/Jacqueline de Haas)

Ja toch, niet dan!

~Deeserve it

3 gedachtes over “Ja toch, niet dan!- Rotterdams bedrijf wint AD-koffietest 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s