MusicMonDay- One Direction, Justin Bieber en Adele

Halverwege november brengen ze alle drie hun nieuwe album uit. Drie grote popartiesten, maar toch totaal niet met elkaar te vergelijken. Hier alvast de singles die ze afgelopen week hebben uitgebracht.

One Direction met ‘Perfect’
Afgelopen week zag ik een mailtje in mijn Gmail binnenkomen met als titel ‘One Direction heeft net een video geüpload’. Goh, dacht ik bij mezelf, eens even luisteren dan maar. Wat mij meteen opviel was dat Harry op een gegeven moment het volgende zingt:

 “And if you like cameras flashing every time we go out. And if you’re looking for someone to write your breakup songs about. Baby, I’m perfect”

Ik dacht meteen aan Taylor Swift. Als dit ook echt over haar gaat, dan vind ik het een geweldig subtiele ‘payback’. Even voor degene die niet weten waar ik het over heb… Harry Styles (lid van One Direction) en Taylor Swift hebben ooit ‘wat’ gehad, alleen zouden ze dit naar buiten hebben gebracht voor ‘publiciteit’. Na deze ‘relatie’ (als je het zo kan noemen) heeft Taylor Swift het nummer ‘Trouble’ geschreven wat hoogstwaarschijnlijk over Harry ging. Bij de VMA’s in 2013 bedankte ze hem (zonder naam te noemen) dan ook in haar speech toen ze een award voor dit nummer won. Maar ‘Trouble’ is niet het enige nummer dat ze over een ex heeft geschreven… Eigenlijk gaan alle nummers over haar exen… Tsja, dan kan je verwachten dat iemand haar daar een keer op wijst, toch? Laten we hopen dat ze zelf ook de humor hiervan inziet..!

Justin Bieber met ‘Sorry’
Jawel, na weken op nummer 1 te hebben gestaan met ‘What Do You Mean’, komt Justin met een nieuw nummer: ‘Sorry’. Wauw, wat heb ik respect voor deze gast. Zijn muziekkwaliteiten zijn zo enorm gegroeid de laatste jaren, dat zijn talent nu echt goed naar voren komt. Niet iedereen zal het op dit gebied met mij eens zijn, maar ik wil toch zeggen dat ik vind dat hij erg goed met kritiek is omgegaan en zichzelf nu nog beter laat zien in de muziekwereld.

Adele met ‘Hello’
Maar wacht even, “ho, joh!”. Wat moet ik hier nou weer over zeggen? Zijn er überhaupt wel woorden die hier iets aan kunnen toevoegen? Ik denk het niet…. “Hellooooo from the other sideee”

Alle onbekende artiesten die binnenkort willen beginnen met hun carrière opbouwen, niet doen! Wacht nog maar even totdat het in de muziekwereld wat rustiger is. Naast One Direction, Justin Bieber en Adele zijn er nog meer grote artiesten die binnenkort op het lijstje van albumreleases staan. Denk maar alvast aan Chris Brown, Little Mix, Ellie Goulding of R. Kelly.

En geniet nu maar gewoon even van de nummers op deze vroege maandagmorgen….

~Deeserve it

Advertentie

Een gedachte over “MusicMonDay- One Direction, Justin Bieber en Adele

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s