Ja toch, niet dan!- ‘Een dobberend bos’

dobberbos“Op mijn fietsje vaar ik in het bos”, hoor ik mezelf al zeggen nadat ik een nieuwsbericht voorbij zag komen. Dit klinkt een beetje onwerkelijk, zeker in een stad als Rotterdam, maar het is over een tijdje waarschijnlijk écht mogelijk.

Metronieuws kondigde deze week aan dat kunstproducent Mothership toestemming heeft gekregen om samen met CityLab010 een ‘dobberend  bos’ te bouwen. Ik moet zeggen de impressie ziet er geweldig uit en ik ben erg benieuwd of dit daadwerkelijk gerealiseerd zal worden!

Ja toch, niet dan!

http://www.metronieuws.nl/binnenland/rotterdam/2015/11/groen-licht-rotterdam-krijgt-dobberend-bos

4 gedachtes over “Ja toch, niet dan!- ‘Een dobberend bos’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s