De Lach van Vrijdag: Man filmt zichzelf in plaats van reis

Zonder enige uitleg gaf een zoon zijn vader een GoPro mee om zijn vakantie in Las Vegas te filmen. De bedoeling was overduidelijk dat hij de uitzichten en bezienswaardigheden wilde filmen, zo zegt hij continu: “Kijk hoe mooi dit is” of geeft hij een uitleg over iets wat hij bekijkt. Het enige wat deze man zelf niet door heeft, is dat hij de hele tijd zichzelf aan het filmen is in plaats van wat hij wil filmen.

Op een GoPro zit helaas voor deze man geen schermpje waar je de beelden op kan bekijken. Aan een kant zit de lens, maar dat had hij niet helemaal door. Wel kan deze beste man trots zijn op het aantal views van zijn vlog! De arme stakker wordt gezien als een dumpie, maar maakt uiteindelijk wel heeeel veeeel mensen aan het brullen van het lachen! (Ik kwam niet meer bij)

~Deeserve it

Man houdt GoPro hele vakantie per ongeluk verkeerd om: beste vlog ooit

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s