Ja toch, Niet dan! Aboutaleb danst mee met Flashmob

Naar aanleiding van de aanslag op Charlie Hebdo is in Rotterdam het project ‘Ik Ben Wij’ opgericht. Het doel is om mensen met elkaar te verbinden en om met elkaar bepaalde onderwerpen bespreekbaar te maken.

Na de bijeenkomsten die burgemeester Ahmed Aboutaleb organiseerde na de aanslag op Charlie Hebdo is een samenwerking van Charlois en Stiching LOKAAL ontstaan. Het project heet ‘Ik Ben Wij’.  Afgelopen woensdag organiseerde de initiatiefnemers een flashmob in het winkelcentrum van Zuidplein. Burgemeester Aboutaleb was hier aanwezig en danste mee om dit project te steunen en onder de aandacht te brengen.

Als er één ding is dat de burgemeester in Rotterdam erg belangrijk vindt, is het wel dat burgers (met name jongeren) over alles moeten blijven praten en op deze manier met elkaar verbonden blijven. In de hoop dat op deze manier geweld en radicalisering voorkomen wordt.

Ja toch, Niet dan!

~Deeserve it

(PS: De uit Blijdorp ontsnapte rode panda waar ik zondag over berichtte is ondertussen al gevonden. Deze zat  gewoon nog in de dierentuin in een boom in de buurt van zijn verblijf.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s