Een ‘Cliché Love Story’ in kikkerperspectief

De opdracht luidde: een verhaal vertellen in maximaal 10 foto’s. Uhmm, okee….. Wat moet ik hiermee? Meestal zie ik namelijk al een heel verhaal in slechts één foto. Maar goed, ik brainstormde.. én brainstormde.. én brainstormde..

Het enige idee dat in mijn hoofd kwam tijdens deze brainstormsessies was een ‘liefdesverhaal’. Hoe twee mensen elkaar ontmoeten en ‘verliefd’ worden. Ik vond dit zo cliché dat ik iets anders wilde vastleggen, maar ik had écht geen idee wat dat dan mocht zijn. Totdat ik het op een ‘journalistieke’ manier bekeek. Hoe kan ik tóch een cliché liefdesverhaal op een ‘originele’ manier vertellen…?

Het antwoord kwam toen snel: een andere invalshoek bedenken! Dit bracht mij in fotografie-opzicht naar een ander perspectief: een kikkerperspectief. Daarom hier nu een ‘Cliché Love Story’ in kikkerperspectief in 8 foto’s!

Lovestorycollage1b

http//:www.facebook.com/Deborahdemeijerphotography

~Deeserve it

 

 

Advertentie

5 gedachtes over “Een ‘Cliché Love Story’ in kikkerperspectief

 1. Leuk en origineel aangepakt deze opdracht. En het is toch een liefdesverhaal geworden ook voor jongens en meisjes onder de 18. Misschien hadden ze nog voetje bij voetje kunnen zitten of wordt het dan toch iets te…..
  Where do I begin
  To tell the story
  Of how great a love can be
  The sweet love story
  That is older than the sea
  The simple truth about the love she brings to me
  Where do I start

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s