MusicMonDay: Throwback naar inspirerende speech

Vorig jaar was ik bij het concert van The Script in Amsterdam. Danny O’Donogue gaf hier een inspirerende speech over muziek die ik vandaag graag met jullie wil delen.

Hij vertelt dat er op dit moment zoveel verschillende mensen aanwezig zijn bij zijn concert, maar dat ze allemaal zijn gekomen om dezelfde reden: muziek. Het maakt niet uit welk geloof je aanhangt, welke kleur je huid heeft, welke vorm je lichaam heeft of welk geslacht je hebt, muziek is er namelijk voor iedereen. Danny gelooft dat muziek vele mooie herinneringen kan creëren. En dat is wat hij op dit moment wil doen.

Hij maakt een onvergetelijk moment voor alle aanwezigen bij het concert: een moment die je nooit vergeet, niet kan beschrijven, niet kan downloaden en niet over kan lezen. Het moet een moment zijn, waarbij iedereen na afloop zou moeten zeggen: “ik was daar”.

Ik kan dus niet beschrijven hoe mooi dit moment was, wat ik wel kan zeggen is dat Danny mij een onvergetelijk herinnering heeft bezorgd. De boodschap hiervan wil ik heel graag met jullie delen: Soms moet je even niet denken aan wat gebeurd is of wat nog komen gaat, soms moet je gewoon even stil staan bij wat op dit moment afspeelt in jouw leven. Dat hoeft niet eens een periode te zijn, het kan ook gewoon een gezellige middag met vrienden zijn. Maar wees je hier bewust van én geniet of huil. Laat die emoties in je lichaam komen, goed of slecht, wat hoort bij dit moment. Get real.

~Deeserve it

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s