Ja toch, Niet dan! – ‘Niet lullen maar poetsen’

Omroep PowNed bracht de serie ‘Niet lullen maar poetsen’ uit. In zes afleveringen volgt Rutger Castricum zes Rotterdamse jongeren uit rijke gezinnen. Alle zes jongeren doen er alles aan om niet geassocieerd te worden met het ‘rijkeluiskindje’. Ze nemen Rutger dan ook mee in een wereld waar ze dat willen laten zien.

“De start ups schieten in deze serie dan ook als paddestoelen de grond uit. Mode boetiekjes, blogs en visagie aan huis bij rijke Rotterdamse dames. Alles om maar aan de wereld te kunnen laten zien dat ze op eigen benen willen staan. Want wat hun vader kan, dat kunnen zij natuurlijk ook. Ze hebben het succes immers met de paplepel ingegoten gekregen. En ook de opvoeding is altijd volledig ingericht geweest op succesvol ondernemen. Het gezin wordt in Hillegersberg benaderd als een businessmodel.” –PowNed

‘Niet lullen maar poetsen’ is een echte Rotterdamse uitspraak die bij deze serie maar al te goed wordt geïllustreerd. Jolique, Koen, Gigi, Kees-Jan, Kim en Kim bewijzen dat je met alleen maar ‘lullen’ niks bereikt. ‘Poetsen’ is het sleutelwoord. Daarmee bewaken deze jongeren de Rotterdamse mentaliteit van na de oorlog.

Hier kun je de afleveringen terugkijken:
http://www.powned.tv/programmas/nlmp.html

Ja toch, Niet dan!

~Deeserve it

3 gedachtes over “Ja toch, Niet dan! – ‘Niet lullen maar poetsen’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s