MusicMonDay: ‘Het land van..’ herschreven versie

In doodse stilte luistert iedereen in de kleine studio met een vastgehouden hart naar wat er nu gezongen wordt. Iedereen lijkt diep ontroerd. De boodschap komt binnen. “Een volk met een visie of dat van ziende blinden?”

Met deze vraag eindigde Lange Frans zijn herschreven versie van ‘Het Land Van’. Dit nummer wil ik met jullie delen, om het besef door te geven. Iedereen die afgelopen vrijdag naar een aflevering van het nieuwe seizoen van Lekker Nederlands met Nick en Simon en Jurk gekeken heeft, zal deze versie ongetwijfeld al gehoord hebben. Ik hoop dat dit nummer net zo goed binnenkwam bij de kijker voor de tv als dat het bij mij binnenkwam in de studio.

Ja, ik was erbij. Eindelijk mag ik zeggen dat ik naar een van de opnames ben geweest. Ik wilde namelijk graag een keer een televisieprogramma bijwonen uit nieuwsgierigheid hoe dat nou allemaal in zijn werk gaat. Hier kan ik helaas verder niets over zeggen. Wat ik wél kan zeggen, is dat dit nummer van Lange Frans binnenkwam.

 

(Met een paar klasgenoten zat ik in de ‘jury’. Misschien zie je in het begin mijn hoofd even, ik zat achter Do en Simon. Maar doe geen moeite, ik keek een beetje moe, dat was ik ook haha.)

~Deeserve it

Een gedachte over “MusicMonDay: ‘Het land van..’ herschreven versie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s