De Lach van Vrijdag: NS: “Vergeet uw kunstgebit niet!”

“Lieve dames en heren, jongens en meisjes,
We naderen bijna station Gouda. Wilt u alstublieft op uw spullen letten. Wilt u alstublieft al uw bagage uit de trein meenemen als u deze verlaat? Denk aan uw jas, tas….., boek, bril….., brillenkoker, extra tas….., sjaal….., sieraden…..,” Ik kijk mensen om mij heen aan en iedereen begint spontaan te lachen. Ik hoor iedereen denken: “Dusss….” Maar de omroeper gaat vrolijk verder: “mobiele telefoon….., Ipad….., laptop….. Ja, echt, het is bijna onvoorstelbaar wat voor spullen mensen soms vergeten en wat wij, personeel van de NS, dan wel niet aantreffen en naar de gevonden voorwerpen moeten brengen. Zo werd er laatst een kunstgebit gevonden, dus vergeet u deze ook alstublieft niet vandaag, dat kan nare consequenties geven…. Maar als u niet naar Gouda hoeft, blijft u vooral rustig zitten. We gaan nog door naar Rotterdam Alexander en Rotterdam Centraal. Maar nu eerst: station Gouda.”
Een herhaling? Nee, die kwam niet.

~Deeserve it

Een gedachte over “De Lach van Vrijdag: NS: “Vergeet uw kunstgebit niet!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s