Ja toch, Niet dan! – Dé Trap naar het Groothandelsgebouw

“Ben jij al op het Groothandelsgebouw geweest?” is een vraag die ik continu om mij heen hoor. Nu kan ik deze vraag met “ja” beantwoorden, want ook ik moest er toch echt aan geloven en ben dé trap opgeklommen! Hier een impressie van waar mijn ogen op vielen toen ik op het dak liep van het Groothandelsgebouw in Rotterdam:

trap1klein
trap2klein
trap3klein
trap4klein
trap10kleintrap5klein.jpg
trap6klein.jpg
©DeborahdeMeijerPhotography

Het was een mooie zonnige dag op het Groothandelsgebouw in Rotterdam! De trap staat er nog tot en met 19 juni.

Ja toch, Niet dan!

IMG_4015

 

Liefs, Dee

6 gedachtes over “Ja toch, Niet dan! – Dé Trap naar het Groothandelsgebouw

  1. Erg leuk! Ik wil er ook nog steeds graag heen, maar heb geen idee eigenlijk of je lang in de rij moet staan of iets dergelijks, dat houdt mij een beetje tegen (lees: ik ben een ongeduldige trut 😉 ). Mooie foto’s! Xoxo

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s