Ja toch, Niet dan ! – Rondje door de Markthal

De Markthal, een gigantisch gebouw dat zowel appartementen als een overdekte markt bevat. Gelegen aan Blaak, Rotterdam. Ik liep een rondje door het gebouw en maakte foto’s van wat ik tegenkwam, kijk je mee?

markt2klein.jpg
markt3klein
markt4klein.jpgmarkt5kleinmarkt6klein.jpgmarkt7kleinmarkt8kleinmarkt10kleinmarkt9kleinmarkt11klein.jpgmarkt12klein.jpgmarkt13kleinmarkt14klein
©DeborahdeMeijerPhotography

Zo, na dit rondje heb ik wel wat trek gekregen… Ik ga dan ook maar eens lekker even wat smikkelen. Ik hoop jullie ook, anders voel ik mij nog schuldig.. haha!

Ja toch, Niet dan!

Liefs, Dee

~Deeserve it

3 gedachtes over “Ja toch, Niet dan ! – Rondje door de Markthal

  1. k was er verleden jaar en vind het een prachtige hal en knap stukje architectuur, waar echt alles te koop is en de zoldering zo kleurig als je daar bij regenweer binnengaat voelt men zich zeker in eens veel beter.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s