Wat ik vastlegde in Arnhem

Wanneer ik het station van Arnhem uitloop, zie ik een stroom van mensen oversteken naar de andere kant van de weg. Ik ben eigenwijs en loop rechtdoor. Ik wil namelijk zelf Arnhem ontdekken, zonder hulp van de menigte. Dwalend loop ik door de straatjes, over de pleintjes, langs de steegjes en ontdek de stad puur met behulp van mijn eigen zintuigen.

En natuurlijk had ik mijn spiegelreflex mee en legde ik Arnhem daarmee voor eeuwig vast. Hier een aantal foto’s die ik maakte:

IMG_9408.CR2Sklein
IMG_9425klein

IMG_9537klein

IMG_9504klein

©DeborahdeMeijerPhotography
Liefs, Dee

~Deeserve it

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s