Wat ik vastlegde in Dordrecht

Een nuchtere stad met een rijke geschiedenis. Zo zou ik Dordrecht in het kort omschrijven. De binnenstad is vrij klein, maar daardoor kun je overal even naartoe of langs lopen.Zo liep ik met mijn spiegelreflexcamera in de hand een rondje door deze stad en legde ik vast wat mij opviel. Hier een impressie van de foto’s die ik maakte.

Dordrechtklein_16Dordrechtklein_12Dordrechtklein_14

Dordrechtklein_11Dordrechtklein_13

©DeborahdeMeijerPhotograpphy

 

Liefs, Dee

~Deeserve it

Een gedachte over “Wat ik vastlegde in Dordrecht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s