Wat ik vastlegde in Amsterdam

Hoge oude gebouwen, lange straten, winkels en nog eens winkels, stoplichten, auto’s, mensenmassa’s, walmen van rook en wiet, fietsen, cafeetjes en toeristen. Ik kijk mijn ogen uit in Amsterdam, maar houd mijn tas toch scherp in de gaten. Wat een drukte in de binnenstad. Gelukkig is het iets minder druk daar buiten en leer ik de stad met al zijn grachtjes, sluizen, bootjes, pakhuizen, bloemen en plantjes kennen. Hier een impressie van de foto’s die ik maakte.
IMG_9769.CR2

IMG_9740.CR2

IMG_9795.CR2©DeborahdeMeijerPhotography

Liefs, Dee

~Deeserve it

3 gedachtes over “Wat ik vastlegde in Amsterdam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s