Loveshoot op de steigers bij Kralingse Plas, Rotterdam

Vlak voor zonsondergang. Dat is mijn favoriete tijd om mijn spiegelreflexcamera te gebruiken. Dit keer mag ik een foto voor de trouwkaart van mijn zus en haar verloofde maken. We hebben geluk met een prachtig stralende zon. De plek waar we ons bevinden, is zeker ook aangenaam: perfect voor een loveshoot. 

Allereerst de locatie. De loveshoot vindt plaats op de steigers bij de Kralingse Plas in Rotterdam. Hieronder een foto van de plek om een indruk te krijgen:
LauMirt_Trouwkaart (5 van 102)

Camera eenmaal ingesteld, kan de fotoshoot beginnen. Eerst schiet ik een aantal portretjes:

 

 

Eigenlijk wil ik dat mensen op de foto altijd zo natuurlijk mogelijk lachen. Dan maak ik weleens grapjes… En dan komen er soms wel hele vrolijke plaatjes uit. Ook word ik weleens nagewezen…:

 

 

Dan is het tijd voor wat andere posities:

 

 

En ook daar kan een lach niet ontbreken:

LauMirt_Trouwkaart_30
Als laatste is er tijd voor wat ‘aparte’ foto’s. Zo gaf ik mijn zus de opdracht om met haar rug op de steiger te gaan liggen en met haar gezicht naar boven te kijken. Haar verloofde gaf ik de opdracht om te hurken zodat hij met zijn gezicht boven die van mijn zus hangt… Twee voorbijgangers moesten wel lachen, want het zag er natuurlijk niet uit. Maar het leverde wel precies de foto op die ik in gedachte had:
LauMirt_Trouwkaart_47
Alle foto’s maak ik trouwens met mijn Canon 600d en 50mm lens.

 

 

Het stel was gelukkig erg tevreden over de foto’s. Ondertussen zijn de trouwkaarten al de deur uit. Welke foto het uiteindelijk geworden is? Zie hieronder:
LauMirt_Trouwkaart_23

Liefs,

deeserveit-dee-logowit

6 gedachtes over “Loveshoot op de steigers bij Kralingse Plas, Rotterdam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s