Mag ik nog even… me niet oké voelen?

Ik luisterde het nummer ‘Nog Even Niet’ van Maan en dat raakte me. De gedachte dat ik niet de enige ben die weleens een moeilijk seizoen in het leven meemaakt, troost me. Daarom wil ik dit ook met jou delen. Het is oké om even niet oké te zijn.

Ik voel me op dit moment even niet oké. Er gebeuren dingen in mijn leven waar ik veel pijn en verdriet van heb. En dat maakt me nog vermoeider dan ik al was, ik voel me even ‘op’.

Normaal gesproken zou ik mijn tranen drogen, mijn hoofd omhoog steken en doorgaan. Maar nu ben ik op een punt gekomen dat ik dat niet meer kan, dat het echt eventjes allemaal te veel is. En als ik iets heb geleerd, in een hele korte tijd, is het dat ik nu mezelf de tijd en ruimte mag gunnen. Dat ik even ‘mijn anker mag uitgooien en mag gaan dobberen’, zoals iemand het van de week tegen me zei.

Ik wil even niks moeten, geen dingen op mijn planning hebben staan en geen druk voelen. Ik wil huilen, rusten, ontspannende dingen doen en schuilen bij de goede God die ik ken. En me daarin laten steunen door alle lieve vriendinnen en mensen om mij heen.

‘Waarom moet ik weten wat ik morgen ga doen? Hoezo zou ik praten over wat ik niet voel? Waarom zou ik lopen waar ik nog niet wil gaan? Mag ik nog even? Want ik weet het nu nog even niet. Oh, ik weet het nu nog even niet. Houd me vast, maar laat me. Morgen zal ik praten, maar ik weet het nu nog even niet.’ -Maan

Maan – Nog even niet

Liefs,
Deborah

Advertentie

2 gedachtes over “Mag ik nog even… me niet oké voelen?

  1. Het kan zeker geen kwaad om even je anker uit te gooien de rust te vinden. Je mag je tranen over je wangen laten gaat dat is voor je lichaam en geest vaak een opluchting.
    En nadien als je terug zegt ik zit goed in mijn vel kan je het woord oke veranderen in genieten.

    Aum Shanth

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s