Kanker & dan..?

Anderen, mensen die ook te maken krijgen met kanker, of ze het nou zelf moeten overwinnen of een ander zien strijden. Voor al die mensen, de rubriek op mijn blog: Kanker & dan..? Over alles wat met die verschrikkelijke klote ziekte te maken heeft: de emoties, bijwerkingen als haarverlies of mondklachten, de struggles binnen een relatie (met je geliefde en je familie en vrienden) en alles wat je niet aan de arts durft te vragen. 

2-3-2017: De dag waarop mijn zorgwekkende conditie, angstaanjagende vermoeidheid en de moordende steken in mijn buik een naam kregen. Hodgkin, een vorm van lymfeklierkanker. Een slepend halfjaar chemokuren met de bekende én onbekende bijwerkingen. Op 5-10-2017 bleek mijn strijd gewonnen: mijn lichaam is schoon. Herstellen was de volgende stap en daar ben ik nog steeds mee bezig.

Zoveel mogelijk probeer ik te delen uit eigen ervaring, maar verzoekjes of misschien wel het verhaal van een ander, zijn ook welkom. Iedereen kan mij contacten via de contactpagina op mijn blog, ook voor vragen. Het helpt mij enorm om over alles te schrijven. Daarom dacht ik bij mezelf, waarom zou ik dat niet delen? Wellicht hebben anderen er wat aan: erkenning, herkenning of advies.

De berichten voor deze rubriek zal ik schrijven in de bekende blogpost-style, maar ook door middel van mijn verhaal: een greep of hoofdstuk uit het boek dat ik aan het schrijven ben. Ja, nog niet zo lang geleden ben ik begonnen met een boek. Een boek gebaseerd op een waargebeurd verhaal, mijn verhaal. ‘Gebaseerd’ op een waargebeurd verhaal, omdat de dialogen, gebeurtenissen etc. niet precies zo zijn gelopen als in het boek beschreven is.

Hiervoor heb ik gekozen om de essentie, de boodschap van het verhaal duidelijker en meer in een geheel te kunnen beschrijven. De betekenis is dus hetzelfde, maar de inhoud kan wat veranderd zijn. Dat is de reden waarom ik voor de hoofdpersoon in mijn verhalen ook een andere naam kies.

Alleen maar liefde.

Liefs,
deeserveit-dee-logowit

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s