Over mij

Welkom op mijn blog!

‘The most Beautiful moment in life is when you realize how blessed you are.’

Deeserve it staat eigenlijk voor deserve it, maar daar heb ik dus even een ‘e’ tje tussen geplaatst. Deserve it betekent ‘het waard zijn’ en ‘het verdienen’. Ik geloof dat iedereen het verdient om gelukkig te zijn, maar wel met de voorwaarde dat je ook, of juist, leert om tevreden te zijn met klein, simpel geluk. En misschien met de dingen die een ander nooit als ‘geluk’ zou ervaren.

IMG_4901 9
Blogger:
Deborah de Meijer
Vrienden noemen mij: Dee
Leeftijd: 25 jaar
Geboorteplaats: Rotterdam
Huidige woonplaats: Rotterdam 
Ik studeer: Journalistiek in Ede
Hobby’s: Schrijven, Fotograferen, Lezen & Creatief bezig zijn
Interesses: geloof, positivisme & levensgeluk
Feitjes: Ik ben een theeleut. Ik ben absoluut geen ochtendmens. Ik hou van een mooie gekleurde zonsondergang. Ik eet bijna elke dag wel chocola. Samen met God heb ik kanker overwonnen. En ik geloof dat ik nog vele mooie momenten zal meemaken.

Creativiteit en fotografie
Al van jongs af aan vond ik het leuk om verhaaltjes te verzinnen, creatief bezig te zijn en dagboekjes bij te houden. In het begin van mijn tienerjaren begon ik me te interesseren voor fotografie en sindsdien is mijn mooie spiegelreflexcamera niet meer uit mijn handen te slaan.

Eerlijkheid, vertrouwen, naastenliefde
Sinds mijn zestiende ben ik me meer gaan verdiepen in het nadenken en schrijven over levensvragen en levensgeluk. Ik las veel over culturen, godsdiensten, landen en over hoe je je eigen identiteit en daarmee verbonden levenswijze kan ontdekken en behouden. Mede hierdoor heb ik mezelf beter leren kennen en weet ik nu waar ik voor wil staan in het leven. Zo zijn voor mij eerlijkheid, vertrouwen en naastenliefde belangrijke waarden. Hierbij vind ik de kracht van positivisme een belangrijke voorwaarde om deze waarden in stand te houden en mijn doelen te kunnen blijven volgen.

Positivisme: uit alles iets goeds halen
In mijn leven probeer ik dus eigenlijk alles om te zetten in positieve energie. Ook of misschien beter gezegd: juist bij plostelinge tegenvallers, negatieve wendingen in mijn leven probeer ik toch om er iets goeds uit te halen. Die manier van denken wil ik delen met jou.

Rotterdam is mijn thuis
In Rotterdam ben ik geboren. Rotterdam is de plek waar ik me het meeste thuis voel. De directe mentaliteit van de mensen zit dan ook in mijn karakter. Rotterdammers zijn eerlijk, ze zeggen waar het op staat. De stad kent vele geheimen en interessante weetjes. Dat is de reden waarom Rotterdam op mijn blog een aparte rubriek verdient: Ja toch, niet dan!

Ik ben freelance schrijver en fotograaf voor A Blessed Storyteller
In juni 2019 heb ik me als freelance schrijver en fotograaf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ondertussen heb ik mijn eerste opdrachten gehad en staat mijn portfoliowebsite online. Ik bied verschillende dingen aan: fotografie inclusief productfotografie en fotoshoots (portret, familie, vrienden/vriendinen, loveshoots, huisdieren) én schrijfwerk (websiteteksten, nieuws- en blogartikelen, etc.). Ook is een samenwerking met mijn blog Deeserve it mogelijk. Wil je meer weten, bekijk dan eens mijn portfoliowebsite www.deborahdemeijer.com. Fotografie en schrijfwerk bied ik aan voor zowel de consument als bedrijven/ondernemers.

Voel je vrij
Als dit je aanspreekt, voel je dan geheel vrij om mijn blog te blijven volgen (als dit je niet aanspreekt mag het ook, maar zal je er waarschijnlijk niet erg gelukkig van worden). Voel je ook vrij om een  reactie achter te laten, een vraag te stellen of feedback te geven. Ook ben ik op de sociale media via Instagram en Twitter  en Facebook te vinden.

© logo Deeserve it by Roadbliss

5 gedachtes over “Over mij

  1. Bedankt voor je reactie op mijn fotoshoot “Rotterdam Charlois” op micheljansenfotografie.wordpress.com. Leuke en inspirerende webblog heb je. En wie het niet leuk vindt laat tie dan lekkur de vinkentering krijgen, zijn ze helemaal van de pot gerukt, ech wel,niet tan. Mien schenk eens een bakkie pleur in, ik ga ff lekker op de bank legge.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s