Over Deeserve it & Deborah de Meijer

‘Don’t settle for less, because you deserve the best’

Deeserve it staat eigenlijk voor deserve it, maar daar heb ik dus even een ‘e’ tje tussen geplaatst. Deserve it betekent ‘het waard zijn’ en ‘het verdienen’. Ik geloof dat iedereen het verdient om gelukkig te zijn. Ik ben ervan overtuigd dat een gelukkig leven voortkomt uit dankbaar leven. Inmiddels hebben veel wetenschappelijke onderzoeken aangetoond dat dankbare mensen het gelukkigst zijn. Van dat feit hoop ik jou bewust te maken. Maar ook wil ik jou inspireren om te genieten van én dankbaar te zijn voor de kleine, simpele maar mooie momenten in het leven. Vaak zelfs momenten die een ander nooit als ‘geluk’ zou ervaren. Een blij gevoel komt namelijk van binnen. Een blij hart creëer jij zelf. Jij bepaalt uiteindelijk jouw eigen geluk.

img_9293

Blogger: Deborah de Meijer
Vrienden noemen mij: Dee
Leeftijd: 25 jaar
Geboorteplaats: Rotterdam
Huidige woonplaats: Capelle a/d IJssel (10 meter verder dan R’dam)
Ik volgde de opleiding: HBO Bachelor Journalistiek 
Hobby’s: Journalen, fotograferen, boeken lezen & creatief bezig zijn
Interesses: mentale gezondheid, positivisme, interieur inspiratie, voeding & gezondheid
Feitjes: Ik ben een theeleut. Ik ben absoluut geen ochtendmens. Ik houd van een prachtig gekleurde zonsondergang. Ik eet bijna elke dag chocola. Samen met mijn geloof in een goede God heb ik kanker overwonnen. Ik geloof dat ik nog veel mooie momenten zal meemaken in mijn leven.

Creativiteit en fotografie

Al van jongs af aan vond ik het leuk om verhaaltjes te verzinnen, creatief bezig te zijn en dagboekjes bij te houden. In het begin van mijn tienerjaren begon ik me te interesseren voor fotografie en sindsdien is mijn mooie spiegelreflexcamera niet meer uit mijn handen te slaan.

Eerlijkheid, vertrouwen, naastenliefde

Sinds mijn zestiende ben ik me meer gaan verdiepen in het nadenken en schrijven over levensvragen en levensgeluk. Ik las veel over culturen, godsdiensten, landen en over hoe je je eigen identiteit en daarmee verbonden levenswijze kan ontdekken en behouden. Mede hierdoor heb ik mezelf beter leren kennen en weet ik nu waar ik voor wil staan in het leven. Zo zijn voor mij eerlijkheid, vertrouwen en naastenliefde belangrijke waarden. Hierbij vind ik de kracht van positivisme een belangrijke voorwaarde om deze waarden in stand te houden en mijn doelen te kunnen blijven volgen.

Positivisme: uit alles iets goeds halen

In mijn leven probeer ik alles om te zetten in positieve energie. Ook of misschien beter gezegd: juist bij plotselinge tegenvallers, negatieve wendingen in mijn leven probeer ik toch om er iets goeds uit te halen. Die manier van denken wil ik met jou delen.

Rotterdam is mijn thuis

In Rotterdam ben ik geboren. Rotterdam is de plek waar ik me het meeste thuis voel. De directe mentaliteit van de mensen zit dan ook in mijn karakter. Rotterdammers zijn eerlijk, ze zeggen waar het op staat. De stad kent vele geheimen en interessante weetjes. Dat is de reden waarom Rotterdam op mijn blog een aparte rubriek verdient: Ja toch, niet dan!

Freelance tekstschrijver & natuur- & portretfotograaf 

In juni 2019 heb ik me als freelance journalist, tekstschrijver, blogger en natuur- & portretfotograaf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Vind je het interessant om meer over mijn werk te weten? Neem dan een kijkje op mijn portfoliowebsite

Betaalde samenwerkingen met Deeserve it

Ik vind het hartstikke leuk om samen te werken met bedrijven die affiniteit hebben met de thema’s waarover ik schrijf. Klik hier om naar de pagina te gaan waarover ik meer over samenwerkingen vertel.

Voel je vrij

Als dit je aanspreekt, voel je dan geheel vrij om mijn blog te blijven volgen (als dit je niet aanspreekt mag het ook, maar zal je er waarschijnlijk niet erg gelukkig van worden). Voel je ook vrij om een  reactie achter te laten, een vraag te stellen of feedback te geven. Ook ben ik op de sociale media te vinden via Instagram en Twitter  en Facebook .

© logo Deeserve it by Roadbliss

Privacyverklaring Deeserve it

5 gedachtes over “Over Deeserve it & Deborah de Meijer

  1. Bedankt voor je reactie op mijn fotoshoot “Rotterdam Charlois” op micheljansenfotografie.wordpress.com. Leuke en inspirerende webblog heb je. En wie het niet leuk vindt laat tie dan lekkur de vinkentering krijgen, zijn ze helemaal van de pot gerukt, ech wel,niet tan. Mien schenk eens een bakkie pleur in, ik ga ff lekker op de bank legge.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s