Over mij

Welkom op mijn blog!

´Deeserve it´ hoopt samen met jou alles te ontdekken over de betekenis van geluk in het dagelijks leven, fotografie & wie jij bent als uniek en mooi persoon.

Deeserve it staat eigenlijk voor deserve it, maar daar heb ik dus even een ‘e’ tje tussen geplaatst. Deserve it betekent ‘het waard zijn’ en ‘het verdienen’. Ik geloof dat iedereen het verdient om gelukkig te zijn, maar wel met de voorwaarde dat je ook, of juist, leert om tevreden te zijn met klein, simpel geluk. En misschien met de dingen die een ander nooit als ‘geluk’ zou ervaren: “beauty out of the shadows”.


foto-over-deeserveit
Blogger: Deborah de Meijer
Vrienden noemen mij:
Dee
Leeftijd:
22 jaar
Geboorteplaats:
Rotterdam
Huidige woonplaats:
Ede (doordeweeks), Rotterdam (weekend)
Ik studeer:
Journalistiek in Ede
Hobby’s:
Schrijven, Fotograferen, Lezen & Creatief bezig zijn
Sport:
Yoga
Interesses:
Mindstyle, Positivisme, Psychologie, Levensgeluk
Feitjes:
Ik ben een theeleut. Ik ben absoluut geen ochtendmens. Ik hou van een mooie gekleurde zonsondergang. Ik houd van pasteltinten. Ik eet bijna elke dag wel chocola. En ik heb de liefste en leukste vriend ever.

Creativiteit en fotografie
Al van jongs af aan vond ik het leuk om verhaaltjes te verzinnen, creatief bezig te zijn en dagboekjes bij te houden. In het begin van mijn tienerjaren begon ik me te interesseren voor fotografie en sindsdien is mijn mooie spiegelreflexcamera niet meer uit mijn handen te slaan.

Eerlijkheid, vertrouwen, naastenliefde
Sinds een aantal jaren ben ik me ook meer gaan verdiepen in het nadenken en schrijven over levensvragen en levensgeluk. Ik las veel over culturen, godsdiensten, landen en over hoe je je eigen identiteit en daarmee verbonden levenswijze kan ontdekken en behouden. Mede hierdoor heb ik mezelf beter leren kennen en weet ik nu waar ik voor wil staan in het leven. Zo zijn voor mij eerlijkheid, vertrouwen en naastenliefde heel belangrijke waarden. Hierbij vind ik de kracht van positivisme een belangrijke voorwaarde om deze waarden in stand te houden en mijn doelen te kunnen blijven volgen.

Positivisme: “Aan elk nadeel zit een voordeel”
In mijn leven probeer ik dus eigenlijk alles om te zetten in positieve energie. Ook of misschien beter gezegd: juist bij plostelinge tegenvallers, negatieve wendingen in mijn leven probeer ik toch om er iets goeds uit te halen. Veel mensen zeggen wel vaak: “Aan elk voordeel zit een nadeel”, dat meer het nadeel benadrukt dan het voordeel, maar probeer dit eens om te draaien dan staat er: “Aan elk nadeel zit een voordeel”. Wat geheel waar is, alleen zou jij het wellicht liever andersom hebben gezien, omdat je iets anders had verwacht.

“Everyone who can create beauty out of the shadows, deserves to know happiness”, is de slogan van Deeserve it.

Voel je vrij!
Als dit je aanspreekt, voel je dan geheel vrij om mijn blog te blijven volgen (als dit je niet aanspreekt mag het ook, maar zul je er waarschijnlijk niet erg gelukkig van worden). Voel je ook vrij om een  reactie achter te laten, een vraag te stellen of feedback te geven. Ook ben ik op de sociale media via Instagram en Twitter  en Facebook te vinden.

© logo by Roadbliss

 

 

 

Advertenties

5 gedachtes over “Over mij

  1. Bedankt voor je reactie op mijn fotoshoot “Rotterdam Charlois” op micheljansenfotografie.wordpress.com. Leuke en inspirerende webblog heb je. En wie het niet leuk vindt laat tie dan lekkur de vinkentering krijgen, zijn ze helemaal van de pot gerukt, ech wel,niet tan. Mien schenk eens een bakkie pleur in, ik ga ff lekker op de bank legge.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s