Als bedrijf samenwerken met mijn blog?

Dat is mogelijk.

Mits jouw bedrijf affiniteit heeft met tenminste één van de volgende de thema’s: mentale gezondheid, uiterlijke verzorging, natuur, fotografie, Rotterdam, duurzaamheid, huis interieur of voeding & gezondheid.

Waarom samenwerken met Deeserve it?

Ik, Deborah de Meijer van Deeserve it, startte in 2015 mijn blogwebsite. Ook begon ik aan de HBO Bachelor Journalistiek, waarvoor ik in 2020 mijn cum laude diploma behaalde. Inmiddels ben ik freelance journalist, tekstschrijver, natuur- & portretfotograaf én blogger. Ik weet als geen ander hoe waardevol blogartikelen zijn. Voor mijn eigen personal branding, maar ook voor die van andere bedrijven. Blogartikelen vergroten niet alleen jouw naamsbekendheid, ook bouwen ze een vertrouwensband op met (potentiële) klanten. Een band die op de lange termijn niet alleen zorgt voor meer omzet, wat overigens hartstikke tof is natuurlijk, maar met jouw product/dienst maak je ook een groot verschil in het leven van jouw medemensen. Dagelijks maak je mensen blij. Dat geeft jou weer zoveel positieve energie dat je nóg meer mensen blij wilt maken. Ik herken dat. Ik raak zelf elke dag weer geïnspireerd door bedrijven met een prachtige missie waarmee ze hét verschil in iemands leven willen maken. Als wij samenwerken, hoop dat ik aan jouw missie mag bijdragen.

Portfolio: eerdere samenwerkingen

Op mijn portfoliowebsite kun je een aantal voorbeeld blogartikelen bekijken en lezen, die ik heb geschreven voor eerdere samenwerkingen. Zo heb ik onder andere blogartikelen geschreven voor Deeserve it, in samenwerking met: Original Matcha, Finaste en Hunkemöller.

Statistieken

Deeserveit.com kent op dit moment meer dan 2.500 unieke bezoekers per maand. Het aantal views per blogartikel wisselt enorm. Een sterk SEO-artikel kan een paar maanden na publicatie ineens duizenden views per maand krijgen, een ander blogartikel blijft hangen op 100. Maar wat écht telt is dat de positie van jouw website weer een plaatsje hoger scoort in zoekmachines, én het aantal klikken, klanten en verkopen die jij uiteindelijk met een blogartikel behaalt.

Tarieven

Jouw wens kan zijn: een review met een dofollow-link, of een informatieve blog, of een interview, of een blog vanuit mijn persoonlijke ervaring met een onderwerp of een mix daarvan. Voor alle soorten blogposts (+- 500-1000 woorden), met uitzondering van een interview, hanteer ik dezelfde prijs: 50 euro, exclusief btw. Voor een langer blogartikel of interview (> 1000-2000 woorden) vraag ik tussen de 75 en 100 euro, exclusief btw. Voor een review van een product/dienst (inclusief foto’s) vraag ik eenzelfde prijs (50 of 75-100) + gratis product. Neem contact met me op voor meer mogelijkheden of bij interesse.

Contactgegevens

deeserveit@gmail.com
06 11960432 (voorkeur voor WhatsApp, mocht je toch willen bellen stuur me dan eerst even een bericht via WhatsApp, onbekende nummers neem ik niet op)

Perspakketten

Perspakketten zijn zeker welkom. Neem contact met me op voor het bezorgadres.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s