Mijn natuurfotografie bij jou thuis aan de muur

Als Rotterdamse fotograaf hoop ik leven en natuur bij elkaar te brengen in één warm en romantisch plaatje. Zodat de tijd even stilstaat. Al een poosje deel ik mijn natuurfotografie via Instagram (@deborahdemeijer). Nu verkoop ik veel van deze prachtige natuurplaatjes ook via mijn fotoshop. Mijn originele werken kun je vanaf nu dus ook gewoon lekker warm bij jou thuis aan de muur bewonderen. Hoe tof is dat!?

Geduld is voor mij het sleutelwoord voor fotografie. Dagelijks wacht ik hoopvol op weer een prachtige kleurrijke zonsondergang. Als het mijn geluksdag is, spring ik op de fiets naar de Kralingse Plas in Rotterdam. Daar wandel ik een stuk, met mijn camera in de hand. Maar natuurlijk bewonder ik af en toe ook andere natuurgebieden, zoals de Veluwe of Zeeuwse stranden, in Nederland.

In de natuur zie ik die ene zwaan, vogel, silhouetten van een verliefd stel of wolken, die ik precies op die ene manier in mijn kader hoop vast te leggen. Dan wacht ik vaak eventjes totdat het onderwerp precies zoals ik hoopte in mijn beeld verschijnt. Dat wachten is het meer dan waard, want datgene geeft net dat beetje extra leven en dat maakt de foto voor mij een perfect plaatje.

Hieronder zie je voorbeelden van mijn natuurfotografie uit de series ‘Zomerse Zonsondergang Kralingse Plas’, ‘Herfstglorie van de Veluwe’ en ‘Like a Brave Summernight in Winter’ die je kunt bestellen op print, canvas, hout, acrylglas, aluminium dibond en meer (zelfs behang!). Houd mijn shop in de gaten, want er komen nog meer fotoseries aan, inclusief Zeeuwse stranden op een zomerse dag en meer kleurrijke zonsondergangen bij de Kralingse Plas.

Mijn natuurfotografie bevat een combinatie van kleur, leven en rust. Deze combinatie geeft mij een kalm en blij gevoel in mijn hart. Dat gevoel wil ik met mijn foto’s heel graag ook bij jou thuis naar binnen halen.

Klik hier om mijn natuurfotografie in mijn fotoshop te bewonderen en bij jou in huis te halen.

Of ga naar: http://www.deborahdemeijer.werkaandemuur.nl

Volg je me ook op Instagram om op de hoogte te blijven van mijn nieuwste natuurfotografie?

Liefs,

Alle foto’s die je bestelt worden afgedrukt zonder mijn logo/watermerk erop. Deze voeg ik echter wel toe aan foto’s die ik op mijn blog deel, want helaas worden ze anders nog te vaak zonder toestemming elders gebruikt.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s