MusicMonDay: Hét nummer van 2015 is voor mij……

Ain’t Nobody van Felix Jaehn ft. Jasmine Thompson. Dit nummer is mij het meest bijgebleven het afgelopen jaar. Wellicht omdat het zo lekker in mijn gehoor ligt…

Én wellicht omdat ik er telkens weer super vrolijk van word als ik het terug luister. Bovendien beschrijft Ain’t Nobody  zo ongeveer precies het begin van een periode in mijn leven die ik niet had willen missen…!

Nu ben ik ook wel erg benieuwd naar het nummer dat jóuw dit jaar het meest is bijgebleven. Zit daar nog een ‘speciaal moment’ of een gebeurtenis aan vast waardoor je het niet zo snel vergeet? Laat je het achter in een reactie? 🙂

~Deeserve it

2 gedachtes over “MusicMonDay: Hét nummer van 2015 is voor mij……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s